Psykosyntese Praksis Samtaleterapi Irene Dorthea Teien Kontakt

Samtaleterapi / psykoterapi
URO - Du kjenner en uro inni deg. Du er aldri helt fornøyd, eller er usikker på om andre er fornøyd med deg. Du er stresset og sliten, men klare ikke å hvile. Jeg er gjerne med deg i prosessen mot å finne roen i deg selv.

KRISE - Det skjer endringer i livet ditt, privat eller på jobb. Dette bringer deg ut av balanse og du vet ikke hva du skal gjøre. Samtaleterapi kan hjelpe deg å finne ”sporet” som gir deg gleden tilbake.

RELASJONER - Du har med deg opplevelser fra tidligere som påvirker ditt forholdet til andre. Du ønsker nå å jobbe med dine relasjoner og lurer på om samtaleterapi er noe for deg. Du er velkommen til å ta kontakt.

DEPRESJON - Du har tanker som gjør at du mister troen på deg selv. I psykosyntese samtaleterapi søker vi kontakt med dine sterke sider som støtter deg i møtet med negative mønstre. Jeg hjelper deg med å finne tanker som kjennes sanne og gode.

DIN STEMME - Du begrenser deg selv i samvær med andre, holder tilbake egne meninger og er en god lytter. Samtidig brenner du inne med egne tanker og opplevelser og lengter etter å kunne uttrykke dem. Ta kontakt, da kan du finne ut av om vi kan jobbe sammen.

VALG - Du må forta valg. Det oppleves kaotisk og du klarer ikke å finne ut av det. Eller du vet hva som er riktig, men klarer ikke å gjennomføre det og trenger en samtalepartner. Jeg hjelper deg gjerne med å finne klarhet.